Pagina's

vrijdag 18 november 2016

Persoonlijke update #1

Hè, jij post toch elke woensdag? Het is nu vrijdag… Ja dat klopt. Het was voor mij deze week toets week. Voor school hield dit niet zo heel veel in, ik had namelijk maar 1 toets voor begroten en budgetteren. Deze had ik woensdag en donderdag had ik mijn theorie examen voor mijn rijbewijs…


Na veel leren, en nog meer leren ben ik dan GESLAAGD voor mijn theorie examen. Het cijfer van school heb ik nog niet binnen, maar ik ga er van uit dat het wel een voldoende is! Vandaar dat deze week mijn blog dus vandaag pas online is gekomen.

Verder gaat het super goed met mij, ik ben druk bezig met dingen hamsteren voor de sinterkerstswap waar ik aan mee doe. Mijn swapmaatje mag echt leuke dingen verwachten! Ook ben ik hele dagen bij mijn zus te vinden. Het is zelfs zo erg dat me moeder vroeg of ik al huur moest betalen daar!


Zelf ben ik wel benieuwd hoe jullie week was, wat hebben jullie gedaan? Hebben jullie ook toetsen gehad?

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met het behalen van je theorie examen! Ik had hem vorige maand gehaald. Overigens de tweede keer dat ik op ging voor mijn theorie. De eerste keer probeerde ik zelfstandig te leren. Dat ging blijkbaar niet goed. De tweede keer volgde ik een cursus bij autorijschool Spitz. Nu alleen nog het praktijk examen en we kunnen de weg op. Ik kan niet wachten!

    BeantwoordenVerwijderen