Pagina's

zondag 16 oktober 2016

Persoonlijke update

Who… 18 april 2016, mijn laatste blog! Ondertussen zijn we een half jaartje verder. In dit blog wil ik jullie vertellen waarom ik weg ben geweest en wat ik ondertussen heb gedaan.

Ik ben erg druk geweest met mijn stage van het 2de leerjaar van mijn opleiding. Deze ging helaas niet als gepland, hierdoor moest ik na 5 weken nog wisselen van stageplek. De stageplek waar ik hierna heb gelopen is super gegaan, ik heb mijn stage met een ruime voldoende kunnen afsluiten. Naast de stage had ik natuurlijk ook nog gewoon school. Helaas heb ik 1 toets nog niet gehaald van vorig jaar, toch ben ik overgegaan naar het 3de en laatste leerjaar van mijn opleiding (die toets ga ik nog halen hoor!).

Naast school en stage heb ik natuurlijk ook nog werk en training. Jullie weten dat ik als vakkenvuller werkte bij de Albert Heijn, ondertussen ben ik overgeplaatst naar de Grill & Steak afdeling waar ik elke zaterdag mag werken. In mijn Get to know me tag vertelde ik jullie dat mijn plan was om dit jaar mijn oranje band te halen met mijn sport (Pencak Silat), Dit is gelukt! Vlak voor de zomervakantie heb ik mijn oranje band gehaald, ondertussen trainen we alweer hard voor groen!
Nu ik weer iets meer tijd heb wil ik graag het bloggen weer oppakken. Mijn blog blijft in hetzelfde thema. Het zal nog steeds over DIY’s en Lifestyle zijn. Ik ga nog geen standaard dag plannen wanneer een blog online komt, wel wil ik er elke week 1 gaan posten.

Wil jij nog iets weten over mij? Stel je vraag in een reactie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten